Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Η πανσέληνος, το Πλάι και ο Π. Μπαρμπερίου!



Ο πετυχημένος συνδυασμός, πανσέληνου, Π. Μπαρμπερίου και Πρωτοβουλίας Πολιτών Αμφίκλειας, έφερε την υπερπληρότητα του  πέτρινου ανοικτού θεάτρου της Αμφίκλειας κατά την συναυλιακή μουσική εκδήλωση της 21ης.08.2013, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι. Η παρουσία θεατών και από την ευρύτερη περιοχή, ήταν προφανής.
Ο συμπατριώτης μας πολύπλευρος και γνώστης λαϊκός καλλιτέχνης Παναγιώτης Μπαρμπερίου παρέα με τους άξιους συνεργάτες του και κάτω από το φως μιας γεμάτης σελήνης η οποία έπαιζε συνέχεια κρυφτό με τα σύννεφα, οδήγησε μουσικά τους τυχερούς ακροατές, παρά τα γνωστά εμπόδια οικονομικά και κοινωνικά αλλά και τελευταία του εγκέλαδου, σε μια ενδιαφέρουσα διαδρομή υψηλής μουσικής και αισθητικής απόλαυσης. Με την συγκεκριμένη εκδήλωση, η φετινή Πολιτισμική “τριλογία” της τοπικής Πρωτοβουλίας Πολιτών, ολοκληρώθηκε με τον καλλίτερο τρόπο.
Η ομάδα αλληλεγγύης της Πρωτοβουλίας με την δυνατή παρουσία της, συνεχίζει τη δράση και πιστοποίησε για μια ακόμα φορά την ανάγκη, του να παραμείνουμε άνθρωποι με την ουσιαστική έννοια του όρου.
Συγχαρητήρια στους συντελεστές και προτροπή για ενδυνάμωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Αμφίκλειας, μέσω της συμμετοχής.