Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Το Kαλάθι της Αλληλεγγύης



Πλησιάζουν οι γιορτές και το “Καλάθι της Αλληλεγγύης” γίνεται πιο δραστήριο ενσαρκώνοντας το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.
Με βαθιά συναίσθηση ευθύνης και προσφοράς, εκτός από τη μόνιμη θέση του στον “Γαλαξία”, θα κάνει την εμφάνισή του και στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των συλλόγων της πόλης μας. Σας καλεί λοιπόν να επιβραβεύσετε την ανιδιοτέλιά του γεμίζοντας την αγκαλιά του με την προσφορά σας!

Σας περιμένει στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις:


  • Χριστουγεννιάτικη Θεατρική Παράσταση “Ο Καρυοθραύστης”, από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφίκλειας, στις 14/12/2019 και ώρα 7 μ.μ. 
  • Χριστουγεννιάτικη Μαθητική Συναυλία, από την Μουσική Σχολή Κέφου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφίκλειας, στις 18/12/2019 και ώρα 7:30 μ.μ.
  • Χριστουγεννιάτικο Πάρτι, από την Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας,, στην Κ. Πλατεία Αμφίκλειας, στις 24/12/2019 και ώρα 9 μ.μ.
  • “Χριστούγεννα Πρωτούγεννα...με γεύσεις παραδοσιακές”,  από τον Σύλλογο Γυναικών, στην Κ. Πλατεία, στις 26/12/19 και ώρα 11 π.μ.

 

και ζητάει να το γεμίσετε με όσπρια, ρύζι, σάλτσα/χυμό ντομάτας, αλάτι, αλεύρι, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, λάδι, μαρμελάδες, μέλι, ζάχαρη, μπισκότα, κομπόστες φρούτων, ξηρούς καρπούς, χαρτικά/απορρυπαντικά.

Καλά Χριστούγεννα



Ομάδα Αλληλεγγύης



Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΟΙ