Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ



Την Κυριακή 26.01.2014 και ώρα 18.30, σε γιορταστικό κλίμα, έκοψε την πρώτη της Πρωτοχρονιάτικη πίτα η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ




Η ατμόσφαιρα της εκδήλωσης, πέραν των ευχών, προσφερόταν και για χαλαρές αλλά γόνιμες συζητήσεις σχετικές με τα θέματα που θα μπορούσε να συμβάλλει θετικά η δράση της Πρωτοβουλίας στην περιοχή μας. 
Όπως είναι εύλογο, η Γενική Συνέλευση που προγραμματίζεται για τις αρχές Φεβρουαρίου, μετά τον σχετικό απολογισμό, θα καθορίσει τις ανάλογες προτεραιότητες.

Η Πρωτοβουλία, ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση με οποιαδήποτε ιδιότητα και ιδιαίτερα την Δημοτική Αρχή για την συμπαράσταση. 

Η παρουσία στην κοπή και των προεδρείων όλων των τοπικών συλλόγων, πέρα από τυπικότητες δείχνει και την συναντίληψη για κοινή δράση.
  

Σε μια εποχή που παρόμοιες πρωτοβουλίες είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητες η ενεργή συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία, η δε συνέλευση που ακολουθεί ας αποτελέσει καθοριστικό σημείο για την δραστηριοποίηση περισσότερων πολιτών για το κοινό όφελος.